top of page

Revanesse fillers (CE-märkt)

Revanesse produkter innehåller Thixofix® tvärbindningsteknik , vilket resulterar i hög kvalitet, säkra och långvariga fillers. Produkterna är biologiskt nedbrytbara och icke-animaliska, med användning av den högsta koncentrationen av hyaluronsyra (HA) som finns på marknaden vid sidan av de föryngrande egenskaperna hos icke tvärbunden HA. Revanesse hudfiller finns i alla tjocklekar och viskositeter som är speciellt anpassade till olika områden i ansiktet för att uppnå optimalt resultat.

HA är ett naturligt förekommande socker som finns i kroppen och underlättar hudens förmåga att behålla vatten samt återfuktar huden. Absorption av vatten skapar volym Med stigande ålder minskar kroppens förmåga att producera HA. Detta i kombination med externa element såsom solexponering,diet, och stress gör att huden förlorar volym, och utvecklar linjer och rynkor. Upprepande rörelser samt tyngdkraften kan också bidra till åldrande och rynkig hud.

Revanesse fillers har visat sig vara säkra och effektiva. Det är helt fritt från alla animaliska produkter, vilket gör det säkert även för människor med mat och djur allergier. Revanesse produkter är biokompatibla och biologiskt nedbrytbara och kommer naturligt att absorberas av kroppen . Endotoxin värdet i Revanesse är den lägsta på marknaden och därav representerar produkten högsta kvalité. Det som Revanesse gör är att det återskapar, förnyar och föryngrar det bästa av dig.

Att tänka på innan behandling:

 • Låt bli solexponering och spraytan 1-2 dagar innan

 • Avlägsna smink

 • Herpes

 • Pågående infektion

 • Acne

 • Tål bedövningsmedel?

 

Efter behandling​

 • Undvik smink, mat och dryck (gäller vid behandling av läppar), undvik att röra på det behandlade området i ca 3 timmar efter behandling för att undvika eventuell infektion

 • Svullnad försvinner helt efter ca 1 vecka

 • Blåmärken-individer som äter Omega3, har använt ex Ipren eller Treo eller intagit alkohol det senaste dygnet kan lätt få blåmärken

 • Allergi mot Lidokain -kraftig svullnad kring behandlat område, om så är fallet sker rektionen direkt

 • Infektion-klåda

 

Vem bör INTE genomföra fillers:

​Individer som använder blodförtunnande läkemedel och gravida

 

 

 Prislista:

1.599 kr / 0.5 ml (gäller bara läppar)

3.199 kr / 1 ml

 

Läppar                                              3.199 kr

Nasolabialveck                                2.899 kr

Marionettelinjer                              2.899 kr

Lyfta mungipan                               2.499 kr

Argrynka (mellan ögonbrynen)    1.599 kr

För att boka tid eller få ytterligare information ring

Lindas Beautyfillers på tel.nr 0700194322

image2.jpeg
Revanesse-logo af.jpg
thumbnail 10.jpeg
thumbnail 2.jpeg
bottom of page